Merry Christmas!
We are now slowing down for christmas and we are not accepting/making any new orders until the 5th of january. All delayed orders are being handled under this time and all orders made in november – december are sadly put on hold with prolonged time til delivery.
——
God Hjul!
Vi saktar nu ned inför (h)jul och tar inga nya orders förrän den 5:e januari. Alla försenade orders kommer att bearbetas och göras under detta uppehåll, och alla orders som gjorts under november och december pausas och får tyvärr förlängd ordertid.

We wish you a great Christmas and hope that you can bike a lot!
Vi önskar Er en underbar jul och hoppas att ni får cykla mycket!

/Mattias Hellöre & Oscar Ekstam

Experimental Prototype

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.